Tussenschoolse opvang

Op onze locatie bij basisschool De Kelderswerf in Obdam is het mogelijk om tussenschoolse opvang af te nemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

We bieden een gezellige, ontspannen en gezonde lunch aan voor de kinderen van de Kelderswerf in onze eigen buitenschoolse opvang ruimte.

Om 12.00 uur halen wij de kinderen van groep 1 en 2 op bij de ingang van de school. De kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 komen zelf naar onze locatie.

Wanneer alle kinderen binnen zijn, starten we gezamenlijk met de lunch.

De lunch bestaat uit bruin tarwe brood met diverse soorten hartig en zoet beleg en rauwkost. Naast brood zullen wij ook cracottes, rijstwafels en creamcrackers aanbieden. Er wordt melk, karnemelk of limonade gedronken. Kinderen mogen eten en drinken naar behoefte. Bij uitzondering maken we soms een tosti of een pannenkoek bij de lunch.

Vanuit onze pedagogische achtergrond en de huiselijke sfeer waarin wij eten, kunnen wij kinderen op positieve wijze stimuleren om te eten. Wij merken dat kinderen daardoor altijd de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Uiteraard kunnen wij daar in overleg met ouders verdere afspraken over maken.

Net als bij ons middag programma op de buitenschoolse opvang, bieden wij na de lunch actief spel en rust naar behoefte aan. Dit doen wij zowel buiten als binnen. Onze binnen- en buitenruimte zijn hiervoor volledig geschikt en voorzien van de benodigde materialen.

Om 13.05 uur brengen wij de kinderen van groep 1en 2 weer naar de klas en mogen de kinderen van groep 3 tot en met 8 zelf naar hun klas gaan.

Onze TSO wordt verzorgd door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerksters.

Kosten en tarieven
Lees hier over de kosten en tarieven van tussenschoolse opvang.

Locaties
Tussenschoolse opvang wordt aangeboden op de locatie De Kelderswerf.

 

 

Aanmelden

Wanneer u snel informatie wilt hebben over het aanmelden van uw kind kunt u hieronder uw gegevens invoeren en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!