oktober 2019

Bij deze ontvangt u het laatste nieuws vanuit Olleke Bolleke in onze vernieuwde nieuwsbrief.
Heeft u nog vragen naar aanleiding van het laatste nieuws, laat het dan gerust aan ons weten.
Team Olleke Bolleke

Personeels nieuws

Een babyboom onder de leidsters van Olleke Bolleke! Cynthia is bijna uitgerekend van haar tweede dochter. Mandy is zwanger van haar eerste kindje en uitgerekend op 17 februari 2020. Cocky is zwanger van haar tweede kindje en uitgerekend op 10 maart 2020. Loes is zwanger van haar derde kindje en uitgerekend op 12 maart 2020.

Kim Martens, werkzaam bij Clubhuis Hensbroek en de tussenschoolse opvang bij de Kelderswerf, gaat Olleke Bolleke verlaten er terug naar het onderwijs. Paula van Schalkwijk zal per 2 januari 2020 haar functie overnemen!

Vanaf 4 november zal Denise Bakker in dienst zijn bij Olleke Bolleke. Als invalkracht zal zij op alle locaties gaan werken.
"Beste allemaal, Ik ben Denise Bakker en woon in Hoorn. Ik ben geboren op 20 oktober 1992. Mijn hobby’s zijn; tekenen, schminken, piano en gitaar spelen, films kijken en koken en bakken. Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen; hoe iets eerst niet lukt en met wat oefenen wel en hoe blij een kind dan kan zijn, dat vind ik mooi om te zien! Ik ben blij dat ik het team bij Olleke Bolleke mag versterken en zie u graag op de groep om mij persoonlijk voor te kunnen stellen."

Herfstvakantie

We kijken alweer uit naar de herfstvakantie.

Het thema bij Olleke Bolleke is dan ‘Olleke ruimt op’.
Samen met de kinderen kijken we hoe schoon onze directe omgeving is, maar staan we ook stil bij het milieu en afval.

Vernieuwingen

We zijn in gesprek geweest met onze software ontwikkelaar over het verbeteren en professionaliseren van de app en het ouderportaal. Inmiddels werken we al even met de nieuwe versie. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, dan communiceren wij dat naar de ontwikkelaar!

Disco

5 oktober heeft Olleke Bolleke voor de derde keer een disco georganiseerd in de Brink. Bijna 180 kinderen in de basisschoolleeftijd kwamen super enthousiast, geschminkt en verkleed in het Halloween thema een spannend feestje vieren. Een erg geslaagde middag en avond!

Sprookjeswonderland

Ook erg geslaagd was het bezoek
aan Sprookjeswonderland met de
3 jarige kinderen. We hadden een
bijna droge dag tussen alle
regendagen door.

Blije kinderen, mede mogelijk
gemaakt door lieve, vrijwillige
hulpouders en leidsters!

Hartelijk dank!

OCnieuws

Oproep: De oudercommissie zoekt nieuwe leden!
Onze overkoepelende oudercommissie is nog op zoek naar iemand die zitting wil nemen namens locatie kinderdagverblijf Hensbroek én de buitenschoolse opvang van Hensbroek. Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Mail dan naar oc_olleke@hotmail.com.

Zit uw kind op een andere locatie en heeft u interesse? Maak dat dan altijd kenbaar, wellicht kan er geschoven worden binnen de oudercommissie! In de nabije toekomst zal er ook een vacature ontstaan voor het Clubhuis Obdam en voor Alles Kids Kelderswerf!

Kinderopvang Olleke Bolleke heeft één centrale oudercommissie waarbinnen alle kinderdagverblijf- en buitenschoolse opvangvestigingen vertegenwoordigd zijn. De oudercommissie bevordert de communicatie tussen ouders, management en het team en fungeert als aanspreekpunt voor alle ouders. De oudercommissie geeft advies over bepaalde beleidszaken en heeft ook een praktische taak: het helpen bij en/of het organiseren van feesten, uitjes, etc.

Oproep: Overblijfvrijwilligers op basisschool De Caegh

Basisschool De Caegh zoekt voor de overblijf nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk om tussen de middag op De Caegh de overblijf te verzorgen (tussen 11.45-13.00 uur) dan kunt u contact opnemen met Sandra van der End: overblijven@bs-decaegh.nl De dagen zijn in overleg en u ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.
Met vriendelijke groet, Paul Lakeman, directeur basisschool de Caegh

t. 0226 45 34 98 - e. info@ollekebolleke.nl - www.ollekebolleke.nl
Voor nog meer nieuws, bezoek onze pagina op