Kinderdagverblijf

Kinderopvang Olleke Bolleke heeft drie kinderdagverblijfvestigingen; twee in Obdam en één in Hensbroek. De vestigingen zijn ruim opgezet, hebben grote groepsruimtes en een grote gezamenlijke hal.

Onze vestigingen zijn rustig gelegen. De royale terreinen zijn omzoomd door groen en hebben voldoende parkeergelegenheid. De volledig afgesloten achtertuinen bieden ruimte om veilig buiten te spelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van nabijgelegen parken, speelvelden en speeltuinen. Onze vestigingen grenzen aan basisscholen. Daardoor kunnen kinderen al vroeg kennis maken met de school en vertrouwd raken met de omgeving waar zij later naar school gaan.

Het kinderdagverblijf is helemaal toegerust op jonge kinderen. De slaapkamers zijn ingericht op rust. Ieder kind heeft daar zijn eigen plekje: een wiebelwieg voor de allerkleinsten en ledikantjes voor de peuters. In de keuken kunnen we babyvoeding steriel bereiden en bewaren, maar bijvoorbeeld ook feestelijke pannenkoeken bakken.

Frisse kleurstellingen zorgen voor een gezellige sfeer op onze vestigingen. Elke groep heeft een eigen grote groepsruimte waar de kinderen kunnen eten, drinken, spelen en zingen. Daarnaast heeft iedere vestiging een extra ruimte; de centrale hal waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Onze kinderdagverblijfgroepen zijn verticaal ingedeeld. Dat wil zeggen dat de kinderen van nul tot en met drie jaar door elkaar heen geplaatst zijn. Wij zien veel voordelen aan de verticale groepen. Leest u hier meer over de voordelen van verticale groepen

Kosten en tarieven
Lees hier over de kosten en tarieven van het kinderdagverblijf.

Locaties
Onze kinderdagverblijven bevinden zich op  
• locatie De Kelderswerf in Obdam
• locatie De Caegh in Obdam
• locatie De Ark in Hensbroek

 

Aanmelden

Wanneer u snel informatie wilt hebben over het aanmelden van uw kind kunt u hieronder uw gegevens invoeren en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!