Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Olleke Bolleke heeft vier vestigingen voor buitenschoolse opvang; drie in Obdam en één in Hensbroek.

Drie van onze vestigingen grenzen aan de basisscholen in Hensbroek en Obdam. Bij de scholen vangen we de kinderen uit de onderbouw van de scholen op. Dit zijn onze Alles Kids locaties. Bij Het Clubhuis vangen we alle kinderen uit de bovenbouw van alle scholen op. In overleg kunnen we hier andere afspraken over maken. Het Clubhuis ligt nabij de sportvelden in Obdam. Kinderen van Het Clubhuis worden vanaf de scholen met de taxi opgehaald.

De buitenschoolse opvangvestigingen zijn ruim opgezet, hebben grote groepsruimtes en een grote gezamenlijke hal.

Onze vestigingen zijn rustig gelegen. De royale terreinen zijn omzoomd door groen en hebben voldoende parkeergelegenheid. Onze tuinen en schoolpleinen bieden ruimte om veilig buiten te spelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van nabijgelegen parken, speelvelden en speeltuinen. Bij Het Clubhuis maken we bovendien gebruik van de sportvelden en het buitenzwembad van Obdam in de zomer.

Frisse kleurstellingen zorgen voor een gezellige sfeer op onze vestigingen. Elke groep heeft een eigen grote groepsruimte waar de kinderen kunnen eten, drinken, spelen en zingen. Daarnaast heeft iedere vestiging een extra ruimte; de centrale hal waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Bij de buitenschoolse opvang kunnen de kinderen lekker ontspannen spelen, lezen, knutselen of waar ze ook maar zin in hebben. Activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Tijdens de vakanties en op studiedagen van de basisscholen zijn we gewoon open. In de vakanties wordt er met thema’s gewerkt die de kinderen zelf bedenken. Hierbij wordt de ruimte omgetoverd in een sprookjesbos, een piratenschip of een ander leuk avontuur.

Kosten en tarieven
Lees hier over de kosten en tarieven van buitenschoolse opvang.

Locaties
Buitenschoolse opvang wordt aangeboden op 
• locatie De Kelderswerf in Obdam
• locatie De Caegh in Obdam
• locatie De Ark in Hensbroek
• locatie Het Clubhuis in Obdam

Informatie aanvragen

13 + 10 =