Reviews

Locatie De Ark Hensbroek – een ouder vertelt
“Alweer 9 jaar geleden werd onze oudste dochter Manon geboren. Dat was heel bijzonder, zo’n klein mensje waar je dan voor mag zorgen en verantwoordelijk voor bent! Zelf, als kersverse ouders, voelde dat nog wat onwennig. En net toen we dachten dat we dat met elkaar hadden uitgevonden was het al tijd voor de volgende stap; passende oppas! Want het gewone leventje en het werken moest ook weer worden opgepakt. Best wel spannend om dan deze zorg voor onze dochter aan een ander, nog onbekend iemand, over te moeten laten….

Onze eerste kennismaking bij Olleke Bolleke Hensbroek verliep erg prettig. We mochten overal kijken en al onze vragen stellen. Ze kwamen bekwaam en professioneel over. Dat maakte voor ons, dat we met een goed gevoel de keuze voor Olleke Bolleke konden maken. Een keuze, waar we 9 jaar later, geen dag spijt van hebben gehad!

Na 4 jaar KDV was onze dochter een blije kleuter geworden. In die 4 jaar heeft ze ontzettend veel plezier gehad bij Olleke Bolleke en hebben wij haar altijd met een gerust hart aan Olleke toevertrouwd. Het was erg fijn dat er altijd veel ruimte was voor overleg, afstemming en tips wat betreft het eten, slapen, spelen en ziek en zeer. Er was altijd een goede overdracht en in het boekje konden we altijd terug lezen en zien wat onze dochter allemaal gedaan had die dag. Ook leuk om later als ze groot zijn terug te kunnen lezen!
De overstap naar BSO Alles Kids ging dan ook heel soepel. Omdat Alles Kids in hetzelfde gebouw is, kon ze er al veel komen spelen voordat ze 4 jaar werd.

En toen haar zusje Daphne werd geboren, ging deze als vanzelfsprekend naar Olleke Bolleke Hensbroek. Ook Daphne heeft 4 bijzondere en fijne jaren gehad bij het KDV. We hadden ook niet anders verwacht!
Nu zitten beide meiden alweer samen bij Alles Kids. En wij komen altijd te vroeg met ophalen! Al komen we om vijf voor zes, de meiden roepen steevast: “ben je er nu al, we zijn nog niet klaar met spelen, we willen nog niet naar huis!” Ze vinden het erg fijn om bij de BSO te zijn. Veel vaste leidsters met leuke creatieve ideeën, activiteiten, uitjes en thema’s. Er is altijd wel iets nieuws te doen, te ontdekken of te spelen! En als we een keertje geen gebruik maken van de BSO, zijn de meiden teleurgesteld dat ze er niet heen mogen. Als ouders voelt dit positief.

We hopen dat we onze meiden ook de komende jaren met veel plezier aan Alles Kids mogen toevertrouwen!”

Warme groet van Denise de Koster

Een ouder vertelt:
“Al negen jaar gaan onze meiden met heel veel plezier naar Olleke Bolleke. Lieve en betrokken leidsters, een enthousiast team en leuke activiteiten. Door de goede verdeling in drie leeftijdsgroepen (Koala Ko, Alles Kids, Clubhuis) vinden de kinderen steeds weer nieuwe uitdaging en blijven ze het er superleuk vinden.”

Een ouder vertelt:
“De leidsters zijn super lief en denken heel erg mee! Ben erg blij met Olleke Bolleke!”

Een ouder vertelt:
“Ik ben al jaren bij Olleke Bolleke met de kids maar ben zeer tevreden!
En complimenten over het geweldige thema voor de zomervakantie!!!! We zijn enthousiast en erg benieuwd!”