Tussenschoolse opvang

Op onze locatie bij basisschool De Kelderswerf is het mogelijk om tussenschoolse opvang af te nemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. We bieden vanaf het schooljaar 2020-2021 alleen nog tussenschoolse opvang exclusief lunch. Dat houdt in dat kinderen hun eigen lunchpakketje mee hebben. Bij de tussenschoolse opvang wordt wel water of limonade aangeboden.

De kinderen uit groep 1 t/m 3 worden uit de klas opgehaald en meegenomen naar de overblijfruimte in school. De kinderen uit groep 4 t/m 8 komen zelf naar Olleke Bolleke en blijven over in onze buitenschoolse opvangruimte. Bij beide groepen zijn ervaren en enthousiaste medewerkers van Olleke Bolleke aanwezig. Na de lunch is het uiteraard gewoon mogelijk dat de kinderen van beide groepen met elkaar spelen. Wanneer alle kinderen binnen zijn, starten we gezamenlijk met de lunch. Vanuit onze pedagogische achtergrond en de huiselijke sfeer waarin wij eten, kunnen wij kinderen op positieve wijze stimuleren om te eten. Net als bij ons middagprogramma op de buitenschoolse opvang, bieden wij na de lunch actief spel en rust naar behoefte aan. Dit doen wij zowel buiten als binnen. Onze binnen- en buitenruimte zijn hiervoor volledig geschikt en voorzien van de benodigde materialen. Wij gaan ervanuit dat kinderen ’s morgens door hun ouders ingesmeerd worden bij mooi weer!

Om 13.05 brengen wij de kinderen van groep 1 en 2 weer naar de klas en mogen de kinderen van groep 3 tot en met 8 zelf naar hun klas gaan.

Kosten en tarieven
Lees hier over de kosten en tarieven van tussenschoolse opvang.

Locaties
Tussenschoolse opvang wordt aangeboden op de locatie De Kelderswerf.

Informatie aanvragen

5 + 4 =