Tussenschoolse opvang

Op onze locatie bij basisschool De Kelderswerf in Obdam is het mogelijk om tussenschoolse opvang af te nemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

We bieden tussenschoolse opvang exclusief en inclusief lunch. Exclusief lunch houdt in dat kinderen hun eigen lunchpakketje mee hebben. Inclusief lunch houdt in dat wij een gezellige, ontspannen en gezonde lunch aanbieden voor de kinderen van de Kelderswerf in onze eigen buitenschoolse opvang ruimte.

De kinderen die exclusief lunch afnemen, vangen we in de school op. De kinderen die inclusief lunch afnemen, vangen we bij Olleke Bolleke op. De kinderen die zelf een broodtrommel mee hebben, worden in school opgevangen, en hoeven dus niet naar Olleke Bolleke toe te komen.

· De kinderen uit groep 1 t/m 3 worden uit de klas opgehaald en meegenomen naar de overblijfruimte in school.
· De kinderen uit groep 4 t/m 8 komen zelf naar de overblijfruimte in school toe.
· De kinderen uit groep 1 t/m 3 die bij Olleke Bolleke eten, worden door de leidsters van Olleke Bolleke uit de klas gehaald!
· De kinderen uit groep 4 t/m 8 komen zelf naar Olleke Bolleke.
Wanneer alle kinderen binnen zijn, starten we gezamenlijk met de lunch.

De lunch bij Olleke Bolleke bestaat uit bruin tarwe brood met diverse soorten hartig en zoet beleg en rauwkost. Naast brood zullen wij ook cracottes, rijstwafels en creamcrackers aanbieden. Er wordt melk, karnemelk of limonade gedronken. Kinderen mogen eten en drinken naar behoefte. Bij uitzondering maken we soms een tosti of een pannenkoek bij de lunch.

Vanuit onze pedagogische achtergrond en de huiselijke sfeer waarin wij eten, kunnen wij kinderen op positieve wijze stimuleren om te eten. Wij merken dat kinderen daardoor altijd de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Uiteraard kunnen wij daar in overleg met ouders verdere afspraken over maken.

Net als bij ons middag programma op de buitenschoolse opvang, bieden wij na de lunch actief spel en rust naar behoefte aan. Dit doen wij zowel buiten als binnen. Onze binnen- en buitenruimte zijn hiervoor volledig geschikt en voorzien van de benodigde materialen. Wij gaan er vanuit dat kinderen ’s morgens door hun ouders ingesmeerd worden bij mooi weer!

Om 13.05 brengen wij de kinderen van groep 1 en 2 weer naar de klas en mogen de kinderen van groep 3 tot en met 8 zelf naar hun klas gaan.

Onze TSO wordt verzorgd door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerksters.

Kosten en tarieven
Lees hier over de kosten en tarieven van tussenschoolse opvang.

Locaties
Tussenschoolse opvang wordt aangeboden op de locatie De Kelderswerf.

Informatie aanvragen

9 + 3 =